dilluns, 24 de març del 2014

Les coques de Montblanc traspassen les fronteres.

El Forn de pa Joan es converteix per unes hores en una escola internacional de gastronomia.

El passat dimarts dia 11 de març, un grup d’estudiants de direcció de l’escola de gestió hotelera de  la Universitat de Pensilvània,  (University of Pennsylvania) (PENNSTATE), juntament amb els seus professors, varen visitar el Forn de Pa Joan, situat al carrer Major de Montblanc, per poder gaudi i aprendre la manera de preparar els diferents productes de la nostre gastronomia.
Durant tot el mati, el Mestre Artesa Joan, dona  les seves explicacions, de com elaborar les masses de les coques i diferents productes típics de les nostres contrades.
Un dels productes que mes els va interessar, van ser les Coques de Montblanc, la seva manera de preparar-les i també el seu comportament a l’hora de la cocció.
La textura de les coques, l´esponjament i el seu sabor els crida molt l´atenció, per la senzillesa del producte i la gran qualitat gastronòmica.
“Les coques de Montblanc remunten la seva fama a mitjans del segle XX”
Estudiants Universitat de Pensilvània, -foto-R.M.H
Aquest grup d’estudiants estan molt interessats per tota la gastronomia de Catalunya, en el seu recorregut  de una setmana de durada, estan visitant el Priorat, el Tarragonès, el Baix Camp i la Conca de Barberà.
Els embotits, l’oli d’oliva, el vermut, els vins i el pa tradicional.
Es la primera vegada que visitant Catalunya, a traves de l’agencia EPICUREAN WAYS acompanyats de la guia Raquel Ritchie, i segons diu, ella mateixa no serà l’ultima vegada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada